Wielrennen € 15,-

Wij hebben samen al 1.109 km afgelegd

Kankeronderzoek mag niet lijden onder corona. We moeten doorgaan! Daarom komen we op afstand, maar tóch samen in beweging.

Pak je fiets uit de schuur. Vergeet je bidon, snack en reserve band niet en kom in beweging tegen kanker!

Zaterdag 26 juni 2021 in een notendop:

* Pak je fiets uit de schuur en de benodigdheden voor onderweg
* Vertrek op zaterdag 26 juni 2021 op een eigen gekozen tijdstip
* Open de eRoutes app en kies voor Tocht tegen Kanker
* Bepaal je eigen afstand
* Kies één van de voorgestelde routes of kies voor 'start zonder route' om een eigen route te fietsen.*
* De aanwijzingen starten direct. Je kan beginnen aan jouw tocht
* Kom langs virtuele stempelposten en laat je door ons aanmoedingen
* Geniet van de mooie omgeving en buitenlucht
* Maak na jouw tocht een foto met je welverdiende medaille en deel deze op social met #TochttegenKanker, #DanieldenHoedFonds of @danieldenhoedfonds
* Bekijk aan het einde van de dag de video met o.a. de bekendmaking van het gezamenlijk opgehaalde bedrag voor kankeronderzoek.

Geniet van de mooie omgeving en de buitenlucht. Het maakt niet uit hoe ver je fietst als je maar opstapt. Met elkaar leggen wij zaterdag 26 juni 2021 vele kilometers af om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Deelname is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor anderen. Want alleen samen maken we kanker kansloos.

Kies je eigen afstand en bepaal zelf vanaf welk punt jij start. Op basis van jouw GPS locatie krijg je met behulp van de eRoutes app diverse routes aangeboden. Misschien ontdek je wel nieuwe mooie wegen in de nabije omgeving! Je kan er ook voor kiezen om je eigen route te fietsen.
Onderweg kom je langs virtuele stempelposten en moedigen wij je aan om jouw prestatie te voltooien. Bij thuiskomst wacht daar die vette medaille op je.

Kijk samen met andere deelnemers en ons, vanuit je eigen woonkamer, aan het einde van de dag naar de video waarin we onder andere bekendmaken welk bedrag we met elkaar hebben opgehaald voor het Daniel den Hoed Fonds. De link voor de video ontvang je eind juni per mail.

 

*De app houdt geen rekening met stoplichten of korte routes de stad uit en maakt routes tot 60 kilometer. Dus wil je lekker doortrappen? Dan adviseren wij om in de app te kiezen voor 'start zonder route' en een eigen route te fietsen. Er kan wel gebruik worden gemaakt van één van de beschikbaar gestelde gpx-bestanden die je kan downloaden. Deze kan je hier terugvinden. Zorg dat je bent ingelogd om de pagina te kunnen bekijken.

De Tocht tegen Kanker is coronaproof. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om zich aan de geldende coronamaatregelen te houden.

Nog te gaan