Deelnemersinformatie


Het aftellen is begonnen! Aankomende zaterdag is de Tocht tegen Kanker. Deelnemen doe je niet alleen. Samen met jou komen veel mensen in beweging om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Met elkaar, maar toch op afstand, gaan we er een geweldige dag van maken. Hier vind je alle informatie om goed voorbereid te starten aan jouw Tocht.

 

eRoutes app
Heb jij de eRoutes app al geïnstalleerd en het event de Tocht tegen Kanker geactiveerd met jouw code? Nog niet? Doe dit dan voor aanstaande zaterdag. Zo hoef je op de dag zelf alleen nog maar je afstand en route te kiezen. Dat is wel zo makkelijk.
Je activatiecode is per mail toegestuurd van uit eRoutes. Niet gevonden? Kijk even in je spambox.

Hulp nodig? Wij hebben de stappen even voor je op een rij gezet.

 

Tip als je samen de Tocht aflegt

Als je onderweg alle virtuele berichten wilt ontvangen dan dien je gebruik te maken van de app.

We adviseren deelnemers om een keuze te maken voor het aantal kilometers dat je wilt gaan lopen of fietsen en vervolgens één van de voorgestelde routes te kiezen. Alleen dan ontvang je onderweg al onze virtuele berichten.

LET OP: Indien er gekozen wordt voor 'Start zonder route' staat enkel een startboodschap voor je klaar en ontvang je geen virtuele berichten onderweg. Door een technische storing bij eRoutes is het helaas niet mogelijk om alle berichten onderweg te ontvangen.

Mocht je toch "Start zonder Route" kiezen, klik dan achtereenvolgens op deze pagina op onderstaande linkjes om ze onderweg te zien en te horen.

  1. Start video
  2. Audiobericht 1 → 20%
  3. Saxofoon → 35%
  4. Audiobericht 2 – op de helft
  5. Applaus → 70%​
  6. Audiobericht 3 → 85%
  7. Finish video

 

Lekker doortrappen of meer dan 60 km fietsen?
De eRoutes app houdt rekening met fietstochten tot 60 km. Wil je dus lekker doortrappen? Dan adviseren wij om in de app te kiezen voor 'Start zonder route' en een eigen route te fietsen. Voor jou als echte fietsliefhebber hebben we drie hele mooie routes klaarliggen. De aangeboden routes bestaan uit drie verschillende afstanden; 85 km, 105 km en 135 km. Fiets je liever richting de Krimpernerwaard, de Reeuwijkse Plassen of de Zuid Hollandsche Eilanden? De keuze is aan jou. Stap op bij het punt dat het dichtst bij je huis ligt. Vanaf daar kan je de route ‘oppakken’. De drie beschikbaar gestelde GPX bestanden kan je hier downloaden.

 

Picture time!
Heb je de rode hoed al gespot in je deelnemerspakket? Tof hè! In het witte vlak is er ruimte om te laten weten voor wie jij in beweging komt of om het bedrag op te schrijven dat je hebt opgehaald. En vergeet die vette medaille niet die jij dik hebt verdiend na het afleggen van jouw Tocht. Geef nog meer betekenis aan jouw deelname en ga met je medaille en rode hoed op de foto. Deel je leukste selfie met ons op social met #MaakKankerKansloos.

 

Power
Neem tijdens je Tocht wat te drinken en een snack mee voor onderweg. Wij zijn niet de enige die energie nodig hebben. Zorg dat je telefoon is opgeladen en neem eventueel een powerbank mee voor onderweg. Navigatie vraagt veel energie van de batterij. Het zou zonde zijn als je telefoon halverwege uitvalt.

 

Deelnemerspakket
Nog geen deelnemerspakket ontvangen? Deelnemers die zich hebben ingeschreven vanaf 11 juni ontvangen deze week, uiterlijk voor de Tocht tegen Kanker, hun deelnemerspakket op de mat. Deelnemers die zich hebben ingeschreven vanaf 21 juni ontvangen hun deelnemerspakket de week na de Tocht tegen Kanker. Heb je nog wat leuks om naar uit te kijken!

Download hieronder de informatieflyer uit het deelnemerspakket.

 

Coronarichtlijnen
Houd je zaterdag 26 juni aan de geldende coronarichtlijnen vanuit het RIVM. Zo maken we er met elkaar een geslaagd coronaproof event van.

 

Vragen
Bekijk de FAQ
. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan helpen we je graag. Mail ons via foundation@erasmusmc.nl.

Downloads:

Informatieflyer deelnemerspakket Bekijk hier