Maak Kanker Kansloos


 

 

Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie mensen krijgt kanker. Deze heftige diagnose zorgt voor veel angst en onzekerheid. Als patiënt wil je maar een ding: overleven.

Het Daniel den Hoed Fonds haalt geld op om wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut mogelijk te maken. Wetenschappelijk onderzoek maakt de weg vrij voor nieuwe veelbelovende behandelingen. Een nieuwe ontdekking wordt in het Erasmus MC snel in de praktijk getoetst. Erasmus MC Onderzoekers behoren niet voor niks tot de internationale top. Veel onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.

De Tocht tegen Kanker is onderdeel van de Maak Kanker Kansloos campagne 2021 van het Daniel den Hoed Fonds. De opbrengst van deze campagne wordt besteed om hoogstaande behandelingen mogelijk te maken die precies passen bij het individu. Het doel: iedere patiënt het juiste medicijn, in de juiste dosis, op het juiste moment en voor de juiste duur voor een maximaal resultaat. Want ieder mens is anders.

Meer weten over het Daniel den Hoed Fonds? Lees verder op danieldenhoedfonds.nl.