GPX bestanden van 85; 105 en 135 km

22/6/2021
10.25

Wij hebben wat leuks voor je! De organisatie van de Tour de Rotterdam stelt maar liefst drie GPX-routes beschikbaar tijdens de Tocht tegen Kanker op zaterdag 26 juni 2021. De recreatieve fietsers krijgen mooie voorgestelde routes vanuit de eRoutes app.

Wil jij ook als vanouds genieten van de mooie omgeving met één van deze Tour routes en daarbij onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut steunen? Schrijf je dan nu in voor de Tocht tegen Kanker en krijg toegang tot drie GPX-routes voor zaterdag 26 juni.

De aangeboden routes bestaan uit drie verschillende afstanden; 85 km, 105 km en 135 km. Stap op bij het punt dat het dichtst bij je huis ligt. Vanaf daar kan je de route ‘oppakken’. Naast de mooie natuurlijke omgeving fiets je ook een stukje door de mooie stad Rotterdam waarbij je o.a. Topsportcentrum Rotterdam, de start-/finishlocatie van de Tour de Rotterdam, passeert.

De routes gaan allen een eigen kant op. Fiets je liever richting de Krimpernerwaard, de Reeuwijkse Plassen of de Zuid Hollandsche Eilanden? De keuze is aan jou.

Dave Andriese, Rotterdams wielerfanaat, heeft ze van tevoren gereden en vertelt je meer over de routes in zijn video.

 

Inschrijven

 

 

Recreatief fietsen
Fiets je liever een kortere afstand? Dat kan! Voor routes tot 60km kan je gebruik maken van de eRoutes app. Kies je eigen afstand en op basis van je huidige gps locatie worden er diverse routes voorgesteld. Onderweg kom je langs virtuele stempelposten en moedigen wij je aan om jouw Tocht te voltooien.

 

Inschrijven