Hardlopen € 15,-

Wij hebben samen al 31 km afgelegd

Kankeronderzoek mag niet lijden onder corona. We moeten doorgaan! Daarom komen we op afstand maar tóch samen in beweging.

Loop jij graag hard? Trek dan je hardloopschoenen aan op zaterdag 26 juni 2021 en kom in beweging tegen kanker!

Zaterdag 26 juni 2021 in een notendop:

* Trek je hardloopschoenen aan en pak je snack/drinken voor onderweg
* Vertrek op zaterdag 26 juni op een eigen gekozen tijdstip
* Open de eRoutes app en kies voor Tocht tegen Kanker
* Bepaal je eigen afstand
* Kies één van de voorgestelde routes of kies voor 'start zonder route' om een eigen route te rennen
* De aanwijzingen starten direct. Je kan beginnen aan jouw tocht
* Kom langs virtuele stempelposten en laat je door ons aanmoedingen
* Geniet van de mooie omgeving en buitenlucht
* Maak na jouw tocht een foto met je welverdiende medaille en deel deze op social met #TochttegenKanker, #DanieldenHoedFonds of @danieldenhoedfonds
* Bekijk aan het einde van de dag de video met o.a. de bekendmaking van het gezamenlijk opgehaalde bedrag voor kankeronderzoek.

 

Geniet van de mooie omgeving en de buitenlucht. Het maakt niet uit hoe ver je gaat rennen als je maar gaat. Met elkaar leggen wij zaterdag 26 juni 2021 vele kilometers af om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Deelname is dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor anderen. Want alleen samen maken we kanker kansloos.

Kies je eigen afstand en bepaal zelf vanaf welk punt jij start. Op basis van jouw GPS locatie krijg je met behulp van de eRoutes app diverse routes aangeboden. Misschien ontdek je wel nieuwe mooie wegen in de nabije omgeving! Je kan er ook voor kiezen om je eigen route te rennen.
Onderweg kom je langs virtuele stempelposten en moedigen wij  je aan om jouw prestatie te voltooien. Bij thuiskomst wacht daar die vette medaille op je.

Kijk samen met andere deelnemers en ons, vanuit je eigen woonkamer, aan het einde van de dag naar de video waarin we onder andere bekendmaken welk bedrag we met elkaar hebben opgehaald voor het Daniel den Hoed Fonds. De link voor de video ontvang je eind juni per mail.

De Tocht tegen Kanker is coronaproof. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk om zich aan de geldende coronamaatregelen te houden.

Nog te gaan